fbpx TURKISH BUD - будівельна компанія
ДИЗАЙН РЕСТОРАНІВ

Насолоджуючись їжею ми мимоволі розглядаємо все довкола. Наш погляд завжди хоче за щось зачепитися.

Для власника ресторану завжди потрібна особлива увага до інтер’єру, і бажано оновлювати його кожні п’ять років.

Тренди гастрономічного дизайну 2021-2022

  1. Стеля як арт-об’єкт, продовжує радувати відвідувачів. Модні два напрямки. Практичний – відкритий, нейтральний.

Стеля створює настрій з підвісними конструкціями, фактурними композиціями з дерева, металу, пластику, текстилю. Важливий момент, щоб стеля поєднувалась з усім стилем у закладі.

2. Більше простору. Сучасна публіка шукає нові знайомства, отже, прибираємо всі перегородки і відкриваємо простори.

3. Бетон в інтер’єрі і еко – стиль. Бетон дуже вигідно дивиться в поєднанні з деревом, керамікою і склом.

Монтаж гіпсокартону
Стельові роботи
Замовте безкоштовний виїзд спеціаліста та попередній прорахунок ремонту