ДИЗАЙН РЕСТОРАНІВ
Насолоджуючись їжею ми мимоволі розглядаємо все довкола. Наш погляд завжди хоче за щось зачепитися.
Для власника ресторану завжди потрібна особлива увага до інтер’єру, і бажано оновлювати його кожні п’ять років.
Тренди гастрономічного дизайну 2021-2022
- Стеля як арт-об’єкт, продовжує радувати відвідувачів. Модні два напрямки. Практичний – відкритий, нейтральний.
Стеля створює настрій з підвісними конструкціями, фактурними композиціями з дерева, металу, пластику, текстилю. Важливий момент, щоб стеля поєднувалась з усім стилем у закладі.
2. Більше простору. Сучасна публіка шукає нові знайомства, отже, прибираємо всі перегородки і відкриваємо простори.
3. Бетон в інтер’єрі і еко – стиль. Бетон дуже вигідно дивиться в поєднанні з деревом, керамікою і склом.
Монтаж гіпсокартону
от 100 грн.грн.
Докладніше
Стельові роботи
от 90 грн.грн.
Докладніше
Замовте безкоштовний виїзд спеціаліста та попередній прорахунок ремонту